FIEN

Eros God of Pleasure - Paketti

Etusivu > Paketit

Eros God of Pleasure - Paketti
Tuotekoodi
FRS4899
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
Tom of Finland - Paketti
Eros God of Pleasure - Paketti
Startti - Paketti
59,00 €
norm.
64,90 €
alennus
9 %
säästö
5,90 €
kpl

Eros God of Pleasure - Paketti

4 tuotetta

Eros Pleasure Paketti

K Original Gel 500ml

Vesipohjainen liukuvoide, joka on hintansa väärti. Paksu geeli on pitkäkestoinen liukaste, eikä sisällä öljyä tai rasvaa. K ORIGINAL GEL tulee suuressa 500ml pullossa, jossa on kestävä pumppuannostelija. Soveltuu moneen leikkiin, yhteensopiva lelujen ja kondomien kanssa.

Stroker Masturbaattori

Nauti tiukasta intiimistä aukosta. Tämä tiukka, realistinen, joustava masturbaattori takaa tunteen syvällisestä penetraatiosta. Vahva sisäosa puristaa sopivan tiukasti ja antaa tuntee kuin oikeassa anaaliyhdynnässä. Sisäosan ryhmyt hierovat vartta ja terskaa intensiivisesti. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta ja olet valmiina. Anna palaa - se tuntuu samalta kuin aito!

Häntätappi Puppy Tail No.1

Valmistettu 100% laadukkaasta silikonista, jokainen häntä on sileä, tasainen ja sopivan joustava. Tappi on pyöristetty helpottamaan sisäänmenoa. Varren siivekkeet varmistavat hännän pysymisen napakasti paikoillaan.

Bull Ring Silikonirengas

Paksu ja kookas silikoninen penisrengasBull Ring on paksu ja kookas. Se on suunniteltu antamaan sopivasti lisäpuristusta peniksen juureen. Rengas on tiukka mutta miellyttävä käyttää. Tuntuu hyvältä ja esittelee pakettisi parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Valmistettu super venyvästä silikonista. Bull Ring pitää kalusi juhlakunnossa tunteja!

tech
tech