FIEN
Varastomies

FIST.fi verkkokauppa on myynnissä!

Sinustako seuraava kikulimoguli?
Sanottiinko sinulle, ettet voi tienata rahaa harrastuksillasi?
Oletko valmis tarttumaan härkää valtavasta sarvesta?

Mikäli vastauksesi on KYLLÄ, KYLLÄ ja KYLLÄ, saatat olla uuden äärellä. FIST.fi verkkokaupan toiminta nimittäin etsii uutta innokasta vetäjää.

Kaupan toiminta on alkanut vuonna 2015 ja on toiminut muutamalla eri nimellä ja yrityksen alaisuudessa. Vanhimmat kanta-asiakkaat ovat kuitenkin jo täältä asti olleet mukana. Fist.fi osoitteessa kauppa on toiminut keväästä 2019 lähtien.

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että oma aika ei enää riitä tähän. Fist.fi on ollut minulle kuin oma lapsi, jonka taaperrusta olen seurannut alusta alkaen. Tiedän tästä toiminnasta kaiken. Uusi (täysin toisen alan) yritystoiminta on kuitenkin lähtenyt sellaiseen kiitoon, että tähän ei enää ole hetkeen riittänyt aikaa. Hommat on kuitenkin hoidettu asiallisesti, mutta mitään uutta ei ole saanut aikaiseksi. Nyt on oikea hetki antaa tämä seuraavalla innokkaalle.

Yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja valtava "alan" asiakasrekisteri. Tässä on loistava potentiaali kasvattaa ja parantaa toimintaa.

Myyn toiminnan joko liiketoimintana eli kaikki mitä siihen kuuluu tai koko yrityksen Mikmäk Oy. Tällä yrityksellä ei ole muuta toimintaa ja se on ollut viime vuonna voitollinen, eli näyttää paremmalta kuin uusi perustettu yritys.

Mikmäk Oy 2021
Liikevaihto (tuhatta euroa) 103
Liiketulos (tuhatta euroa) 17
Käyttökate % 19,4%
Liikevoitto % 16,5%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa) 14
Henkilöstö 1

Kauppaan kuuluu:
-Fist.fi osoite ja logo
-Koko verkkokauppa ja sen kontaktit
-Varasto noin 15000euroa (veroton)
-Kontaktit tukkuliikkeisiin
-Some tilit
-Satunnainen valikoima pakkausvälineistöä
-3 lähipäivää opastusta
-3kk puhelintukea
-Ohjausta, opastusta ja rakkautta

Veroton hintapyyntö on 30 000€

Mikko Koljonen
0400 242 813
mikko@mikmak.fi

tech