Yksityisyys

Mitä aromit ovat?

Aromit ovat huoneenraikastimia. Aromeilla saadaan huoneeseen tai tarvittaessa koko tilaan luotua juuri halutun kaltainen tunnelma. Aromeilla voidaan myös peittää muita, ei toivottuja hajuja. Käytä juuri siellä missä tarvitaan!

Käyttö: Avaa pullon korkki ja aseta pullo tasaiselle vakaalle alustalle. Anna tuoksun haihtua vapaasti huoneeseen. Kun sopiva tuoksutaso on saavutettu, sulje korkki huolellisesti. Säilytä aromit auringonvalolta suojattuna turvallisesti ja lasten ulottumattomissa.

Varoitukset: Aromit sisältävät kemikaaleja, jotka ovat helposti syttyviä sekä myrkyllisiä. Älä päästä niitä kosketuksiin avotulen kanssa. Mikäli kemikaalia joutuu elimistöön, tulee ottaa välittömästi yhteyttä myrkytyskeskukseen.

Toimivatko pillerit ihan oikeasti?

Kaikki myytävät pillerit ovat luontaistuotteita, eivät lääkkeitä. Niiden vaikutus vaihtelee henkilökohtaisesti. Henkilökohtaisen vaikutuksen saa parhaiten selville kokeilemalla. Pillereistä on saatavilla myös pieniä pakkauksia, jotta kokeilu olisi mahdollisimman edullista ja vaivatonta. Koska nämä eivät ole lääkkeitä, ei niillä ole rajoituksia muiden aineiden kanssa käytettäväksi.

Missä tilaukseni on menossa?

Kaikista tilauksista saat sähköpostiisi Postin seurantakoodin, jolla paketin kulkua voi helposti seurata. Mikäli paketti ei liiku tai seurannassa on jotain omituista, ota meihin yhteyttä. Selvitetään asia yhdessä.

Miten huolehditte asiakkaiden yksityisyydestä?

Asiakkaiden yksityisyyden kunnioittaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme nostaa esille, muutamia seikkoja joita olemme tehneet asiakkaiden yksityisyyden puolesta.

- Kaikki toimitukset huomaamattomissa kirjekuorissa tai laatikoissa, ei merkintää sisällöstä.
- Lähettäjäksi on merkattu "Mikmäk Oy"
- Tiliotteessa lukee tunnetun maksunvälittäjän nimi "Paytrail"
- Emme kerää asiakkailta ylimääräisiä tietoja rekistereihimme
- Mikäli tilauksen kanssa on ongelmia, otamme yhteyttä sähköpostitse, emme soita
- Emme lähetä markkinointiviestejä ilman suostumustasi

Luotamme siihen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja kertovat meistä valikoidusti eteenpäin. Kiitos molemminpuoleisesta yhteistyöstä!
Mikäli näiden suhteen lisää kysyttävää. Ota rohkeasti yhteyttä. info@fist.fi

tech